19 Kasım 2007 Pazartesi

Super League Formula'ya Davet Edildik

Galatasarayımız yeni başlayacak bir motor sporları yarışı olan Formula Süper Ligi'ne davet edildi. Yarış kapsamında 750 beygir gücüne sahip 20 araç olacak ve bu 20 aracı dünyanın tanınmış futbol takımlarının logoları ve renkleri kaplayacak. Milan, Porto, Olympiakos, PSV Eindhoven, Borussia Dortmund, Anderlecht, Flamengo ve FC Basel gibi kulüplerin katılmasının resmiyet kazandığı organizasyon için Türkiye'yi temsilen sadece Galatasaray davet edildi. Formula Süper Ligi'nin başkanı Alex Andreu yaptığı basın açıklamasında "Dünyanın en önemli futbol kulüplerini start düzlüğünde görmeyi hedefleyen Super Lig Formula organizasyonu olarak, Galatasaray Spor Kulübü'nün aramıza katıldığını açıklamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. "Avrupa Fatihi"nin değiştirilmeye çalışıldığı şu günlerde bazılarına kapak niteliğinde bir haber oldu bu.

2 yorum:

birkan dedi ki...

kapak olmuş lafı süper uymuş oraya.Daha fb liler durumun ciddiyetinin farkında değiller:).Buralara parayla çağırılmıyor.Buraya şanla,şerefle çağırılıyor.Bunu bilin fb liler.Umarım bu gs mize hayırlı olur.

birkan dedi ki...

HARBİDENDE KAPAK OLDU ... DAHA FB LİLER DURUMUN CİDDİYETİNİNİ ANLAYAMADILAR.BURAYA PARAYLA ÇAĞIRILMIYOR.BURAYA KALİTE FARKIYLA ŞANLA ŞEREFLE ÇAĞIRILIYOR.UMARIM HAYIRLI OLUR.