29 Temmuz 2008 Salı

Koleksiyon #1

Düşündüm de bloga yeni bir konsept eklemeliyim. Bu da koleksiyonumda bulunan nadide eserler olmalı diye bir kez daha düşündüm. Nadide demişken bundan 50 yıl öncesinde alınmış ürünlerden bahsetmiyorum tabii ki. Elimdeki Galatasaray ürünlerini yılları ile birlikte buraya taşımaya çalışacağım. Bu anlamdaki ilk ürün bir forma. 2001-2002 sezonundaki şampiyon takımın üzerinde taşıdığı formalardan kırmızı olanı. Formayı üreten marka Lotto. Kanım odur ki kulüp tarihindeki en basit formalar Lotto döneminde üretildi. Hani üzerindeki arma ve renkler olmasa pazarda satılsa alınmaz cinsten. İşte 2001/2002 sezonu ve düz kırmızı forma.

2 yorum:

bilog dedi ki...

çok güzel bir konsept düşüncesi takipçisiyim:)

bu arada forma ilk çıktıgında kıpkırmızı forma hastası biri olarak çok sevinmiştim, ama hakkaten basitliği gözlerden kaçmadı daha sonraları. bize yakışmayan bir forma tasarımı, umbro da bie yakışmayan bir marka. kırmızı formanın güzeli nasıl olur diyenler geçen seneki formamıza bakabilir, ki ultranıl07'nin koleksiyonunda o da var:)

Anıl dedi ki...

Haklısın!

Son zamanlarda yapılmış en iyi düz kırmızı formaydı o. Hatta önce kombine alan taraftarlara kulübün armağanı olarak sunuldu, fakat çok beğenilince piyasaya sürme kararı alındı. Tek üzüntüm takımın o formayı çok fazla giymemiş olması oldu. Koleksiyon'da o formaya da yer vereceğim elbet tabii ama biraz geç olacak. Öncelik eskilerde :)