23 Aralık 2007 Pazar

Galatasaray: 72 - Türk Telekom: 70

Beko Basketbol Ligi'nin 12.haftasında sahamızda konuk ettiğimiz Türk Telekom'u 72-70 mağlup ederek liderlik koltuğunun yeni sahibi olduk. Önce Beşiktaş, son Fenerbahçe, şimdi de Türk Telekom... Artık kanıtlamış olmamız lâzım kendimizi birilerine.
İlk yarısı büyük bir çekişmeye sahne olan maçta savunmada yapılan hatalar sonucu soyunma odasına 37-43 geride girdik. Ancak geldiği noktaya yaptığı müdafa sayesinde gelen Galatasarayımız ikinci yarı ile birlikte toparlandı ve maçın sonuna dek rakibine sadece 27 sayı için izin verdi. Bu yarı ile birlikte sazı ellerine alan Hüseyin, Cüneyt ve Brown üçlüsü skoru Galatasaray lehine çevirmeyi başardı. 36.dakikada skoru 67-60'a getiren Galatasarayımız bu dakikadan sonra savunmada ve hücumda art arda hatalar yapınca Türk Telekom 8-0'lık bir seri yakalayarak yeniden öne geçti. Son saniyeleri taktik fauller ile geçen karşılaşmada Ankara ekibi son hücumundan eli boş dönünce Galatasarayımız sahadan 2 sayı farkla galip ayrılarak 12.haftanın sonunda ligin yeni lideri oldu. Çok güzel oluyoruz çok!

2 yorum:

bilog dedi ki...

bu senenin tesellisi oldular gözümde. futbol takımının "sıralamadaki" durumu çok kötü degil ama özellikle son 8-10 haftada daralttı hepimizi. hep birlikte basketbol takımına destek verelim ulan! :)

Anıl dedi ki...

Vallahi biz veriyoruz ulAn. Futbol maçlarından bile daha zevkli oluyor hatta :)