15 Aralık 2007 Cumartesi

TTNet Beykoz: 70 - Galatasaray: 86

Potanın Aslanları dur durak bilmiyor efendim. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'yi mağlup eden Galatasaray'ımız bu hafta da deplasmanda karşılaştığı rakibi TTNet Beykoz'u 16 sayı farkla, 86-70 mağlup ederek ligdeki üst üste 5.galibiyetini alarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Maça tutuk başlayan takımımıza Gaines, Hüseyin ve Owens'ın bulduğu sayılar ilk periyodu önde tamamlayabilmek için yetmedi ve ev sahibi takım çeyreği 22-15 üstün tamamladı. İkinci periyotta da etkili bir oyun ortaya koyan Beykoz, Galatasaray'ımızın dirençli oyunu karşısında farkı açamasa da devre arasına 45-41 önde girdi. Galatasarayımız karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde sazı eline aldı ve maçın başından beri ilk defa 25.dakikada öne geçmeyi başardı: 50-49. Karşılaşmanın son çeyreğine girilirken sarı-kırmızılı takımımızın 65-59'luk üstünlüğü göze çarpıyordu. Son periyotta ise son derece rahat bir Galatasaray izledi sporseverler. Takım bu çeyrekte muhteşem bir isabet yüzdesiyle oynayınca fark da giderek açılmaya başladı. Gaines, Hite ve Owens sahne aldı, fark 16 sayıya dek çıktı, zaman sıfıra doğru hızla aktı ve bitti: 70-86.
Maç takımımızın rahat aldığı galibiyetle biterken maça damgasını vuran isimse Robert Hite oldu. Hite kaydettiği 24 sayı ile maçın en skorer ismi olurken bu 24 sayının 21'ini attığı 3 sayılık atışlarla buldu.
Hafta içinde takımın ULEB Cup'tan yorgun olacağını bile bile cumartesi günü oynanacak olan maçı cuma gününe alan federasyona sevgilerimizle...

Hiç yorum yok: