15 Ocak 2008 Salı

Basinas Galatasaray'a Doğru...

Sezonun ikinci yarısı başladı. Bu yarının ilk yarıdan daha çetin geçeceği aşikâr. Gerek lig, kupa ve UEFA Kupası'nda yola emin adımlarla devam ediyor olmamız, gerekse takımdaki birçok eksik yüzünden birkaç takviye gerekiyor. Özellikle Linderoth'un sahalardan 4 ay gibi uzun bir süre ayrı kalacağını düşünürsek o bölgeye acilen bir transfer gerekiyor. Yönetim de boş durmuyor tabii ki. Ön libero mevkisi için şu an en önemli aday Mallorca'da forma giyen ve aynı zamanda Yunan milli takımının da kaptanlığını yapmakta olan 32 yaşındaki Aggelos Basinas. Dün yöneticilerimizden Tunca Haznedaroğlu bu transferin her an sonuçlandırılabileceğini açıkladı.
--UHA--

2 yorum:

bilog dedi ki...

yunan oyuncuları begenirim. çok yürekli oynuyorlar. genelde yetenekleri yok ama takımın masörü dahil herkesi ateşleyecek şeyler yapabiliyorlar sahada. takım için kesin faydalı olacak.

bu arada benim anlamadığım, biz bu adamın bonservisini mi alıyoruz? kiralık alabilsek daha iyi ve akıllıca olmaz mıydı? linderoth sezonu kapattı ama seneye var. eee seneye bu iki oyuncu da olacak o zmn. sonra birini göndermek için takım aramak falan. ohoo. saçma bence bonservisiyle alınması.

bi de ben bu adamın ismini her gördügümde nette, kadıköyde fener kalesine yolladıgı o füze geliyor aklıma. ayaga fırladıydım lan! onu da koysana bi be. hadi be:)

Anıl dedi ki...

Bizim kulüp kasti yapıyor herhalde bunu. Hazırki oyuncular Kadıköy'de gol atamayınca Lincoln'den sonra Kadıköy'de gol atmış bir başka oyuncu geliyor. İlginç!