15 Ocak 2008 Salı

Martinez Florya Yolunda...

Transferin sona ermesine sayılı günler kala yönetim de çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Mondragon'un gitmesiyle sene başından beri istenilen istikrara ulaşılamayan kale için Sakaryaspor'un Kolombiyalı file bekçisi Martinez ile görüşülüyormuş. Oyuncunun kendisi de iki gece önce katıldığı bir televizyon programında bu işin yüzde 90 bittiğini belirtti. Ha, bir de "Türkiye'nin en büyüğü Galatasaray'dır" dedi. Seni yağcı seniii!

2 yorum:

bilog dedi ki...

martinez dışında biri olsaydı şu an yünetime küfrü basmıştım bu yazıyı okuduktan sonra. çünkü neden begenilmediğini hiç anlamadıgım orkun çok iyi bi kaleci ulan! en az gol yiyen takımız işte. daha ne?

fakat öte taraftan martinez'e bakarsak, kolombiya milli takımında mondragon ve öbür(bjk'de oynayan neydi lan?:) kaleciyi kesmiş, türkiye liginde oynarken lige süper uyum sagladıgı görülmüş bi adam. yaşı da çok iyi. yani hem ligimize uygun hem de dünyanın iyi kalecilerinden biri olacak gibi. o yüzden güzel bir seçim. orkun'a üzülüyorum ama bir yandan da böyle bir adamı aldıgımıza seviniyorum:)

not: bu adam polonya'ya kaleden kaleye gol atmamış mıydı ya? senden o videoyu bekliyorum anıl:)

Anıl dedi ki...

Duygusal yaklaşmayalım pıliz! "Ya ba da ba duuu" diyerek kalecilik yapılmıyor maalesef :)