21 Ocak 2008 Pazartesi

Antalya Büyükşehir Belediyespor: 77 - Galatasaray: 74

Beko Basketbol Ligi'nde 17.hafta mücadelesinde Antalya Büyükşehir Belediyespor'a konuk olan Galatasarayımız sahadan 3 sayılık farkla, 77-74 mağlup ayrıldı. Perşembenin geleceği çarşambadan bellidir derler. Galatasaray için de bu kural değişmedi. Son haftalarda ligde ve ULEB Kupası'nda ortaya konan kötü futbol sonucunda çekirge üçüncü sıçrayışını tamamlayamadı.
Antalya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaya seyircisinin de desteği ile hızlı başladı ve ilk periyodun son 3 dakikasına girilirken skor 15-11 alehimizeydi. Periyodun son anlarında Hite ile bulunan 3 sayılık atış ile farkı 1 sayıya kadar indirerek ikinci çeyreğe 15-14 geride girdik. Antalya ekibi ikinci çeyrekte de oyunun hakimiydi ve karşılaşmanın 14.dakikasını 25-22 önde geçti. Bu dakikadan sonra savunmada toparlanmakta zorlanan sarı-kırmızılı ekibimiz devrenin son 2 dakikasına 38-29 geride girdi. Antalya ekibi soyunma odasına 40-31 önde gitti.
Üçüncü çeyrekte ise takımımız toparlandı. Cüneyt, Erdem ve Hite'nin basketleri sayesinde farkı kapatarak üçüncü periyodu 54-58 önde tamamladı. Son çeyrek ise adeta bir basketbol şöleni halini aldı. Her iki takım da galibiyet için varını yoğunu ortaya koydu ve son 5 dakikaya 62-62'lik beraberlikle girildi. Bu dakikadan sonra oyundan tamamen düşen takımımız sahadan 77-74 mağlup ayrıldı.
Bu yenilgiye rağmen takımımız haftayı lider tamamladı.

Hiç yorum yok: