16 Ağustos 2007 Perşembe

Ya Bismillah

"Avrupa Fatihi" bu akşam saat 19:30'da Hırvat ekibi Slaven Koprivnica'yla yapacağı UEFA Kupası 2.ön eleme turu ilk maçıyla bu sezonki Avrupa macerasına başlıyor. 2000 yılının 17 Mayısı'nda muhteşem bir final sonucu Arsenal'i devirip kazandığımız bu kupayı bu sezon tekrar Türkiye'ye getirmek istiyoruz. Bu bağlamda yapılan transferler ve takım içindeki birliktelik Galatasaray'ın en büyük yardımcısı olacak. Öyle ki UEFA.com'da geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir yazıda Galatasaray bu sezon Bayern Münih, Tottenham ve Bordeaux gibi ekiplerle birlikte Kupa 2'nin favorisi olarak gösterildi. Umuyoruz ki her şey istendiği gibi gider ve 14 Mayıs 2008'de City of Manchester'da oynanacak finalde yerimizi alırız. 2000 UEFA Cup, 2008 Why not?

2 yorum:

bilog dedi ki...

zor be. bence bunun için kadro hala yetersiz. ama bu biraz da karşına gelecek takımlarla bağlantılı aslında. kuralar iyi gelirse neden olmasın?

bir de her sene türk takımlarının final hedefi koyma olayı vardır ya çıldırıyorum. yau be adam gerçekçi ol biraz. de ki mesela hedefimiz finallere kadar ulaşmak. sonrası allah kerim be:) özellikle her sene fenerin yöneticlerinin hedefimiz şampiyonlar liginde final demelerine nasıl uyuz olmaz bir insan.

Anıl dedi ki...

İmkansız Galatasarayca değildir!