29 Kasım 2008 Cumartesi

Galatasaray: 0 - Metalist Kharkiv: 1

Ne diyeyim ki? Maç hakkında söylenmesi ve söylenmemesi gereken her şey dün geceden beri yazılıyor zaten. Birkaç gündür zaten keyfim yoktu, iyiden iyiye kaçmış oldu. Pek bir kaybım yok sanırım. O değil de Benfica'yı deplasmanda devirdiğimizde bu Emre değil miydi aslan kaplan ilân edilen? Geçen sezonun son maçında en fazla alkış alan bu Servet değil miydi? De Sanctis için demiyor muyduk "Bu adamın bonservisini almalıyız" diye. Bir maçta mı değişti her şey? Bu kadar mı nankörüz? Dün sahada bizden daha iyi bir ekip vardı. Maçı baştan sona üstün götürdüler ve hak ettikleri bir galibiyeti aldılar. Orta sahada yaptığımız top kayıplarının başımıza iş açacağı belliydi. Ama bu Ayhan'da, Barış'ta, Volkan'da olmadı da Servet'te oldu. Kabağı Servet'in başında mı patlatalım yani? Buysa bizim Galatasaray'a olan bağlılığımız ve futboldan anladığımız, bence Fotomaç okumaya devam edelim.
Dün gruptan çıkmayı zora sokmadık. Sadece Benfica deplasmanında elde ettiğimiz liderlik avantajından feragat etmiş olduk ki bunu da düzeltebilmek yine bizim elimizde. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz, ben diyorum ki karalar bağlamanın lüzumu yok.
Kafamda tek bir soru var sadece... O da maç hakkında değil, Milan Baros hakkında... Biz bu adamı keşke voleybol takımımıza transfer etseydik.

5 yorum:

Cthulhu dedi ki...

Milan Baros hariç söylediklerinin her kelimesine katılıyorum.

Baros için ise, tek forvet oynarken anormal zorlandığını gözlemliyorum.

Ama bizim takım tek forvet +2 AMF oynayamayacaksa kim oynayacak, onu da merak ediyorum.

Anıl dedi ki...

Milan Baros'un tek başınalığından bahsetmiyorum. Her maçta ellediği topun haddi hesabı yok. Ve madem ki tek forvette ısrar ediliyor, bu tek forvet Ümit Karan'dan başkası olmamalı.

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it can not be any excuse...what´s the matter Skibbe?
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Anıl dedi ki...

Hello Juan.

You're right, it can not be any excuse if Galatasaray could not afford to win this game. On thursday night, the team who wanted to win mostly won the game. Galatasaray did not deserve a win. We lost our advantage that we got after Benfica match.

Adsız dedi ki...

Milan Baros için ne düşündüğüm zaten blogumda yazıyo ama sırf ırkçılığından dolayı şu adamı almamalıydık ayrıca mükemmel transfer diye duyuruldu. Halbuki alakası yok. Sadece Lyon'un son kurbanı biz olduk. Onlar bunu hep yapar.