28 Ekim 2008 Salı

Koleksiyon #6

Teşhircilikte son nokta! Bu koleksiyon işine girdik ama sarı-kırmızı iç çamaşırlarımıza kadar sergileyemeyeceğiz elbette. O kadar da abartmıyorum zaten :) Koleksiyonumun altıncı halkasını en sevdiğim formama ayırdım. Geçtiğimiz sezon kombine kart sahipleri için üretilen ve fakat çok beğenildiği için piyasaya da sürülen düz kırmızı forma... En sevdiğim formamın sırtını Büyük Kaptan'a ayırdığım içinse ayrıca öpüyorum alnımdan. Üzerimde bu forma varken yazmak vardı bu yazıyı... Olmadı yaklaşık 3 saat önce sona eren halı saha maçımda üzerimdeydi, haliyle istikameti çamaşır makinesi oldu.

4 yorum:

pclion dedi ki...

Son yıllardaki açık ara en iyi forma, ben de kombinesi olmamasına rağmen bu formayı alanlardanım. Outlet'te de çok kalmadı galiba, almak isteyenler elini çabuk tutsun ve L bedenin üstüne olması için dua etsin.

scapula dedi ki...

L de yok ki, sınırlı sayıda XL ve bolca XXL var.

Merhamet dedi ki...

kardeş bloğunun en sevdiğim kısmı burası diyebilirim, bence daha sık uğra bura, özellikle zamanında o kasetleri az aramamıştım bende:)

Anıl dedi ki...

Duncan Ferguson,

teşekkür ediyorum, beğendiğinize sevindim. Bu kısım için elimde malzeme çok ama biraz ara vermek istiyorum açıkçası. Arka arkaya benzer gönderiler yayınlamayı pek hoş bulmuyorum :)