30 Mayıs 2008 Cuma

Paranın Satın Alabilecekleri

Öyle uzunca bir liste yapmayacağım. Solda gördüğünüz fotoğrafta bulunan adamı satın almış mesela. Alır bu. Adamın donuna kadar alır afedersiniz. Bazen donundan ötesini de alabilir. Gaatasaray altyapısından henüz 16 yaşındayken A takıma çıktı. Genç yaşında Kopenhag'da Popescu penaltıyı gole çevirdiğinde gözyaşları içinde ona doğru koştu. Sonra yolu Inter'e uzandı. Artık Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda bir zamanlar kendisine "Katil Emre" diye seslenen taraftara yaranmak için top koşturacak. Ne desek bilmem ki? Herkes bir Metin Oktay, bir Hakan Şükür veya bir Bülent Korkmaz değil...

BU FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE!

NOT: Resimdeki forma için özür diliyorum.

7 yorum:

bilog dedi ki...

bu forma ne zmn giydirilmiş acaba? milli takım kampı mı burası? sanmıyorum. öncesi olmalı.

Anıl dedi ki...

Öncesi zaten. Önemli olan niyet değil mi?

Anıl dedi ki...

Ben "Emre keşke bize gelseydi" gibi bir şey mi yazmışım :) Her zaman derdim "Emre bir gün Galatasaray'a geri dönecekse nasıl gittiyse öyle dönmeli" diye. Kaldı ki kendisinin tattığı hazların daha büyüğünü yaşadıktan sonra ülkeye dönüp o lafları söyleyen isimleri de biliyorum ben.

sinem dedi ki...

Ben öyle dedin mi dedim? :) Hayır yani yazında bir hayal kırıklığı sezdim de, nasıl bir beklentin vardı ki hayal kırıklığına uğradın dedim :) Ayrıca öyle diyen isimler elbette mevcut ama dediğim gibi Emre'nin onlardan biri olmadığı gidişinden belliydi.

sinem dedi ki...

bu arada "ciddi" gmail hesabım açık kalmış onunla yazmışım şu an farkettim :D

Anıl dedi ki...

Boşver Sinem, takma kafanı :) Ben öyle demedim, sen de böyle demedin, oldu da bitti işte. Hem ne hâli varsa görsün bundan sonra söz konusu şahıs. Artık onun için tartışamam kimseyle :)

sinem dedi ki...

Haklısın.