23 Nisan 2007 Pazartesi

Sen Şampiyon Olmasan da...

Bahar kendisini yavaş yavaş hissettirmeye başlamış, bu güzel havayı fırsat bilen sarı-kırmızı sevdalıları mabetteki yerlerini almıştı. Şampiyonluk umudunun son derece düştüğü bu haftalarda Ali Sami Yen'i tıka basa dolu görmek Galatasaraylılar'ı çok mutlu etmişti. 23 Nisan'ın arifesinde tribünlerdeki çok sayıda minik kalp Galatasaray için çarpıyordu. İyi gün ya da kötü gün demeksizin takımını desteklemek ve "yanındayız" mesajı verebilmek için tribünleri dolduran taraftara karşılık vermek isteyen takım kalede Aykut; savunmada Orhan Ak, Stjepan Tomas, Emre Aşık ve Cihan Haspolatlı; orta alanda Ayhan Akman, Junichi Inamoto, Mehmet Topal ve Sabri Sarıoğlu; ileri ikili de ise Necati Ateş ve Ümit Karan on biri ile sahaya çıktı. İlk yarım saat itibariyle çok kötü bir futbol oynadığı gözlenen Galatasaray, 28. dakikada eski Galatasaraylı Altan'ın golü ile yenik duruma düşse de 42'de Necati Ateş'in sahne almasıyla soyunma odasına beraberlikle gitti. İkinci yarıda ise bambaşka bir Galatasaray vardı sahada. Üzerindeki ölü toprağını üzerinden atan sarı-kırmızı armada 48'de baskıya dayanamayıp hata yapan Rize savunmasını Ümit Karan'la geçti ve skoru 2-1'e getirdi. Skor tabelası 54. dakikayı işaret ederken sağ çarprazda topla mükemmel buluşan Ümit Karan önce rakibini geçti ve daha sonra arka direkteki Necati'ye harika bir orta yaptı. Kendisine gelen bu harika ortayı muhteşem bir voleyle gole çeviren Necati ise skoru belirledi: 3-1. Maç sonunda ise Ali Sami Yen tribünlerinden tek bir tezahürat yükseliyordu ve bu tezahürat da 33.haftayı işaret ediyordu.

1 yorum:

bilog dedi ki...

lafa peri masalı gibi girmeni bir yana bıraktım, iki maç yendik diye bi takımı beğenme, bi bravo aslanlar be havası sezdim sende:)
olmaz öyle kritik et bi eleştir, elleştir.

maça gelirsek, neco forma girdi be. dövmek lazım şerefsizi. haftalardır nerelerdeydi di mi? fenere de böyle atmazsa gözümüze görünmesin!